LaRiva | OzonZuurstoftherapie
15803
page,page-id-15803,page-child,parent-pageid-15799,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

OzonZuurstoftherapie

 

Na het bewegingsprogramma in de warmtecabine volgt het passieve gedeelte, de OzonZuurstoftherapie.

 

Deze therapie werkt ontspannend na inspanning. Uitrusten en bijkomen. Ook verbetert de conditie van de huid zichtbaar en voelt men zich beter. Het algehele gevoel van welzijn neemt toe.

Ozon wordt internationaal geroemd om zijn helende werking. Het zou schimmels en infecties tegengaan, bloeddrukverlagend zijn, een verbeterde doorbloeding opleveren en wordt ook genoemd in een onderzoek van de bekende Albert Warburg, tweevoudig Nobelprijswinnaar van de Geneeskunst. Er zijn vele ervaringen en toepassingen bekent in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Met name als begeleidende behandeling bij vermoeidheid, reuma, migraine en kanker.

 

Wij vinden dat de OzonZuurstoftherapie toevoegt aan uw behandeling. Actief en Passief. Dat het zou kunnen bijdragen aan uw gezondheid sluiten wij niet uit en deze mening wordt door velen gedeeld.

 

Voor meer informatie