LaRiva | TFM
15801
page,page-id-15801,page-child,parent-pageid-15799,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

TFM

 

LaRiva werkt met de Thermo Fysische Methode. Via deze methode wordt er gewerkt aan conditie, gezondheid en gewicht.

 

Zodra een persoonlijk bewegingsprogramma is opgesteld, afgestemd op uw wensen, gewicht, conditie, gezondheid en leeftijd, worden oefeningen voornamelijk liggend in een warmtecabine uitgevoerd. Deze doelgerichte bewegingstherapie in de warmte zorgt voor extra energieverbruik. Door deze aangename manier van bewegen ervaart men dat er met relatief lichte inspanning en tijd toch effectief aan het figuur, gewicht en gezondheid werkt.

 

Een bijkomend voordeel is dat door de 1 begeleidster op maximaal 2 sportende cliënten, overbodige spierpijn en blessures kan worden voorkomen. Tevens zorgt de warmte voor een verbeterde doorbloeding van het lichaam.

Juist omdat de oefeningen voornamelijk liggend worden uitgevoerd maakt dat de methode zeer geschikt voor mensen met reuma, artrose en rug- en gewrichtsklachten.

 

Deze actieve therapie wordt afgesloten met een passieve therapie, de OzonZuurstoftherapie.