LaRiva | Voeding
15805
page,page-id-15805,page-child,parent-pageid-15799,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Voeding

 

Gezond eten zorgt voor een fit gevoel, meer energie en draagt bij aan uw lichamelijk en geestelijk welzijn. 

 

LaRiva geeft voedingsadviezen om op een natuurlijke manier gewicht te verliezen en om op gezond gewicht te blijven voor nu en in de toekomst. Door structurele eetgewoonten, in combinatie met voldoende beweging , wordt een jo-jo effect voorkomen.

 

Voor voedingsadviezen neemt LaRiva de richtlijnen van de Gezondheidsraad en het Voedingscentrum als uitgangspunt. Deze richtlijnen combineert LaRiva met uw leefgewoonten om tot een persoonlijk voedingsadvies te komen. LaRiva helpt u aan een gezond voedingspatroon dat u kunt integreren in uw dagelijks leven en geeft u handvatten om uw gewicht te beheersen.

Monitoren van gewicht en omvang

 

Meten is weten

 

Voor het gewichtsverlies en gewichtsbeheersing op termijn, wegen wij onze cliënten bij iedere behandeling. Dit om samen met de cliënt een goed beeld te krijgen hoe hun lichaam reageert op eten, drinken en beweging. Ook worden de omvangsmaten opgenomen en bijgehouden. Dit om het programma zo nauwkeurig mogelijk te kunnen samen stellen. In de eerste periode nemen wij de omgangsmaten op om de 5 behandelingen (om de 2,5 week) later om de 8 behandelingen (om de maand of om de 2 maanden).