LaRiva | Meest Gestelde Vragen
15791
page,page-id-15791,page-child,parent-pageid-15778,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Meest Gestelde Vragen

 

 

Hoe vaak moet ik komen?

Voor het optimale resultaat is het belangrijk dat u de eerste periode twee maal per week komt. Uit onderzoek is gebleken dat vaste tijdstippen en vaste dagen plannen in uw agenda u gaat helpen om bewegen te integreren in uw leven, om hier een gewoonte van te maken. Werkt of leeft u onregelmatig dan kijken we of er toch een regelmatige balans is te creëren tussen inspanning en ontspanning.

 

Wanneer zie en voel ik resultaat?

U merkt en voelt al heel snel resultaat. Het bewegen, gezonder eten en de actie van het weer op de rails zetten en grip krijgen op uw gewicht en gezondheid levert u een positief gevoel op en geeft energie. Tevens wegen we u elke behandeling en nemen wij uw omvangsmaten opnieuw op na tweeënhalve week.

 

Waarom publiceert u geen foto’s van uw resultaten van voor en na?

LaRiva heeft discretie en integriteit hoog in het vaandel.

Wij maken foto’s van uw resultaat alleen op uw verzoek en met uw eigen camera of telefoon. U weet wat ons betreft dat daar geen misverstanden over zouden kunnen ontstaan in het heden of in de toekomst.

 

Hoe lang duurt een behandeling?

Een behandeling duurt ongeveer 45 minuten. Dit is het bewegen in de warmtecabine en de OzonZuurstoftherapie. Mocht er een meting of een voedingsgesprek op het programma staan dan vertellen we u dat van te voren zodat u hiermee rekening kunt houden in uw agenda.

 

Kan ik zomaar binnenlopen voor een behandeling of moet ik een afspraak maken?

We werken op afspraak. Dit voor u om wachten te voorkomen en zo kunnen wij ons voorbereiden op uw komst. Een zorgvuldige voorbereiding is belangrijk voor uw resultaat en onze dienstverlening.

 

Hoe lang duurt het geheel, een behandelprogramma?

Dit is voor iedereen verschillend. De tijdspanne is afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden.

U kunt een vrijblijvende afspraak maken met het instituut naar uw keuze. Deze kennismaking geeft u een goed beeld en idee van wat er voor u mogelijk is en de verwachte tijdsduur.

 

Werkt het ook voor mij?

Dit is een vraag die u zichzelf eigenlijk zou moeten stellen. Hoe belangrijk vind ik mijn gezondheid?

 

Ik heb gezondheidsklachten kan ik komen?

Ja, dat kan. Wel is het van belang dat u dit bespreekt met ons en advies vraagt aan uw behandelend arts.

 

Werkt LaRiva ook samen met een arts of specialist?

LaRiva werkt al jaren samen met dokter Zuiderveld. Deze ervaren arts is altijd op de achtergrond aanwezig en staat hij paraat voor vragen en advies.

 

Kunnen kinderen ook komen?

LaRiva heeft speciale programma’s voor tieners vanaf 14 jaar. Voor kinderen onder de 14 jaar adviseren wij om contact op te nemen met uw huisarts of met de GGD.

 

Wat houdt een kennismaking, een afspraak met u in?

Wij maken tijd voor u om in een persoonlijk gesprek te luisteren naar uw wensen aangaande gewicht, gezondheid of andere zaken.

Tevens kunnen wij u wegen en omvangsmaten opnemen. Aan de hand van al deze gegevens laten wij u zien wat de mogelijkheden zijn, de tijdsduur hiervan en de daarbij behorende prijs.

 

Moet ik hiervoor een afspraak maken?

Ja, u kunt bellen met het instituut van uw keuze of u kunt een verzoek tot een afspraak invullen via het formulier op de site. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak met u te maken.

 

Is deze afspraak vrijblijvend?

Jazeker, vrijblijvend en gratis.

 

Kan ik het ook een keer proberen? Zodat ik een gevoel kan krijgen hoe het is en of het iets voor mij zou kunnen zijn?

Ja, u kunt komen voor een proefbehandeling. Na een kennismakingsgesprek weliswaar. “Zomaar even wat doen” is niet de manier waarop we werken en waar LaRiva voor staat. U kunt een proefbehandeling telefonisch inplannen met het instituut naar uw keuze of het formulier voor een gratis proefbehandeling invullen via de site. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak met u te maken.

 

 

Kan ik ook na het afronden van mijn behandelingen blijven sporten bij LaRiva?

Ja, dat kan. U kunt bij ons blijven bewegen, fit blijven en sterker worden

We blijven een oogje in het zeil houden aangaande uw gewicht, omvangsmaten en gezondheid.

 

Ik ben slank, ben ik welkom?

Jazeker, wij bespreken met u hoe u uw figuur kunt behouden en we stellen samen met u een programma op dat bij u past en waar u zich goed bij voelt.

 

Kan ik met mijn partner komen?

Juist heel goed! Het integreren van beweging en gezond eten gaat makkelijker als u dit met uw partner kunt doen. Dit geeft nog meer stimulans en motivatie.

Het is mooi en belangrijk dat extra gewicht tussen de partners minder wordt en het is leuk als er een gemeenschappelijke doel is. Een prettige bijkomstigheid zou kunnen zijn dat de intimiteit tussen u en uw partner verbeterd.

 

Ik heb een prothese, kan ik komen?

Over het algemeen is het geen enkel probleem. Een nieuwe knie, een nieuwe heup of een arm-of beenprothese, het kan zeker. We zorgen voor een programma dat u past. Ook u kan werken aan uw gezondheid, conditie en gewicht bij LaRiva.

 

Wat is de versteviging/stabilisatieperiode?

Dit is de periode dat u uw gewenste resultaat heeft behaald. U komt dan nog eenmaal per week naar LaRiva. U beweegt dan niet meer in de warmte maar u voert de bewegingen traag en onder meer belasting uit. Het is de bedoeling dat u op deze manier meer spierweefsel krijgt. Hierdoor wordt uw figuur steviger en verbruikt u nu ook in rust meer energie. Hierdoor wordt het gemakkelijker om op gewicht te blijven. Wij blijven uw gewicht monitoren en blijven uw omvangsmaten opnemen. Deze periode is belangrijk voor u om uw gewenste resultaat vast te houden in de toekomst.

U blijft zeker wel een half jaar tot een jaar gevoelig voor gewichtsschommelingen.

 

Waarom moet ik altijd blijven opletten?

Gewichtoename gaat heel sluipend. Er zijn hiervoor vele oorzaken te noemen: veranderingen in het leven, samenwonen, kinderen krijgen, hormonen, minder beweging enz.

Ook is gewichtstoename iets fysieks. Het lichaam wil altijd een voorraad aanleggen voor het geval van schaarste. Houdt u daar ook rekening mee en blijf uzelf wegen en voldoende bewegen.

 

 Leestips:    

  • Het voedsellabyrint van Jaap Seidell en Jutka Halberstadt
  • Tegenwicht van Jaap Seidell en Jutka Halberstadt