LaRiva | Sporters
15821
page,page-id-15821,page-child,parent-pageid-15813,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Sporters

 

 

Als sporter kan men in de situatie raken dat er even iets anders moet gebeuren. Dat kan zijn na bijvoorbeeld een zomer-of winterstop of na een blessure.

 

De Thermo Fysische Methode is in zo’n geval zeer effectief. Het sportprogramma wordt op maat gemaakt. Er kan getraind worden op specifieke spiergroepen of op juist het versterken van alle spiergroepen. Doordat het sporten in een verwarmde cabine plaatsvindt wordt er met een relatief lichte inspanning toch zeer effectief aan het lichaam gewerkt. Door de OzonZuurstoftherapie ontspant het lichaam. De doorbloeding van de spieren wordt beter en men voelt zich fitter en vitaler.

 

De voeding is ook een onderdeel van het concept. Met de sporter bespreken we de indeling van de dag en de variatie om het lichaam zo optimaal mogelijk te laten werken. Als de wens bestaat om gewicht te verliezen, dan wordt daar ook naar gekeken.

 

We werken samen met de begeleiders van de sporter, om met elkaar tot een grensverleggend resultaat te komen. LaRiva heeft verschillende sporters onder haar hoede genomen.

 

Geeft u duidelijk aan wat uw wensen zijn, dan kunnen we u zo goed mogelijk van dienst zijn. Klik hier voor het maken van een afspraak bij een instituut van LaRiva bij u in de buurt.