LaRiva | Tieners
15817
page,page-id-15817,page-child,parent-pageid-15813,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Tieners

 

 

LaRiva biedt tieners vanaf 14 jaar de mogelijkheid om via een persoonlijk behandelprogramma te werken aan een gezonder lichaam. Alle spiergroepen komen aan bod, zodat de jonge spieren, in de warmte en op een aangename manier, versterken.

 

Als de wens bestaat om gewicht te verliezen, kan LaRiva ondersteuning geven met een persoonlijk voedingsadvies. Samen kijken we naar de mogelijkheid om tot een reëel gewenst gewicht te komen. Een eet- en leefpatroon zit al vroeg in de genen. Daarom besteedt LaRiva ook aandacht aan het informeren van jonge cliënten op het gebied van voeding, hoe het lichaam hier op reageert en hoe het functioneert.

 

In overleg met ouders of verzorgers helpt LaRiva tieners aan een lichaam waarin zij zich fijn voelen en vinden er tussentijdse evaluaties plaats.

 

Klik hier voor het maken van een afspraak bij een instituut van LaRiva bij u in de buurt.