LaRiva | Vrouwen en mannen
15815
page,page-id-15815,page-child,parent-pageid-15813,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Vrouwen

 

Na jarenlange ervaring weten wij bij LaRiva dat iedere vrouw uniek is en andere wensen heeft aangaande haar gewicht en gezondheid.

 

Vrouwen zijn over het algemeen gevoeliger voor gewichtsschommelingen. Dit zou kunnen komen door hormonen, aankomen tijdens zwangerschap of door overgangsproblemen. Maar ook ‘even geen tijd hebben voor jezelf’, een druk gezinsleven of een carrière kan bijdragen aan gewichtstoenameIn een persoonlijk gesprek kijken we wat er aan de hand zou kunnen zijn. Door intensieve en persoonlijke begeleiding helpt LaRiva via een natuurlijke en gezonde manier uw doel te bereiken. Dat doel kan zijn gewichtsverlies, beter voelen in uw lichaam of conditieverbetering.

 

Wij denken mee, stellen een programma samen en we gaan samen met u op weg. Op naar weer lekker voor de spiegel staan en op en top genieten van het vrouw zijn. Volop in bloei, gezond en blij met uzelf en uw uiterlijk.

 

 

Mannen

 

Overgewicht komt vaker voor bij mannen dan bij vrouwen. 53% van de mannen heeft overgewicht.

 

Abdominale obesitas ( een te grote buikomvang) treft vaker de mannen. Juist dit buikvet kan leiden tot ernstige ziekten zoals hart-en vaatziekten, doodsoorzaak nummer 1 in de Europese Unie. Als mannen zelf hun gewicht moeten inschatten dan zij zijn geneigd hun gewicht te onderschatten. Lachen om de ‘bierbuik’ als bewijs van het goede leven maken wij helaas maar al te vaak mee.

 

Mannen zijn opgetogen over het programma. Het kost weinig tijd en levert snel verbetering op van de conditie en gezondheid. Een persoonlijk samengesteld programma, zorgt er voor dat er, passend in uw agenda, op een prettige en onder professionele begeleiding gewerkt wordt aan een lichaam waarin u zich prettig voelt.

 

Kijk hier voor meer informatie over een gezonde buikomvang en bekijk hier de cijfers van mannen met overgewicht.