// Slick slider and filtering javascript

Over LaRiva's visie en team

LaRiva's visie

Gezond leven

Lekker en lang leven, dat wil iedereen. We hopen op een gelukkig leven zonder problemen, en we willen allemaal gezond oud worden. In de praktijk echter hebben we wél te maken met problemen, zijn we niet altijd gelukkig en hebben we onontkoombaar te maken met vergankelijkheid. Het is belangrijk dat men goed nadenkt over diens gezondheid en daar zorgvuldig mee om gaat. Zo normaal is het niet. Ziek zijn of ziek worden ligt altijd op de loer en we zijn kwetsbaar voor allerlei zaken en/of gebeurtenissen in ons leven. Onderzoekers, wetenschappers en artsen vertellen keer op keer dat het voor ons welzijn en gezondheid belangrijk is om voldoende te bewegen, een gezond gewicht te hebben en voldoende rust en ontspanning te nemen.

Om al deze facetten te integreren in het gewone, dagelijkse leven blijkt voor velen een enorme opgave. We hebben het druk, er is geen tijd en we denken allemaal dat we aan het wiel der vergankelijkheid kunnen ontsnappen. LaRiva kijkt samen met de mensen naar hun leven. Hoe voelt u zich, wat is een gezond gewicht passend bij uw lengte, leeftijd en eetgewoonten. Hoe vaak beweegt u en hoe vaak is dat mogelijk in uw leven? Maar ook: wat wilt u voor uw toekomst, voor uzelf maar ook voor anderen.

Al 17 jaar helpen wij mensen. Onze persoonlijk aanpak blijkt succesvol uit de resultaten. 13% gewichtsverlies is veel. Maar dat is het niet alleen. Mannen en vrouwen maken weer tijd in hun agenda om meer te bewegen, voelen zich beter, genieten én halen meer uit hun leven. Zonder hijgen weer de trap op, 2 kledingmaten minder, heerlijk met de kinderen naar het strand. Mooi naar school in een nieuwe spijkerbroek, fris en uitgerust nadenken. Men voelt zich weer lekker en tevreden in hun lijf.

Gedurende de jaren leefden we met de mensen mee. Dit betekende dat er problemen optraden met de gezondheid, dat ouder worden ging meetellen of dat het ‘even niet zo lekker’ ging. Het is daarom ook dat we ons steeds bleven én blijven ontwikkelen. Blijven bewegen en gezond eten tijdens burn-out of chemotherapie, herstel na ziekte, ouder worden, niet meer tevreden zijn op wat voor manier dan ook, we blijven nadenken en aanpassen van het persoonlijke programma, passend in het leven en de levensfase van de desbetreffende persoon.

Goed om te weten dat

Ontmoet het LaRiva team

Renate Feenstra

Trainer & Eigenaresse

Amber Viskil

Trainer

Cecil van Eeken

Trainer

Joni Nieuwendijk

Trainer

Sam Koetzier

Trainer

Latest Sermon

More Than Miracles