// Slick slider and filtering javascript

Voor senioren

Senioren

Als het lichaam ouder wordt, kan het zijn dat het stijver wordt, strammer aanvoelt of dat bewegen pijn gaat doen. Daarnaast verandert met de toename van de jaren de lichaamssamenstelling. Het spierweefsel en de botdichtheid nemen af en het vetpercentage gaat omhoog. Hierdoor vermindert de vitaliteit. Toch zijn er mogelijkheden om de veroudering te vertragen of in elk geval dragelijker te maken. Er zijn verschillende opties. Bewegen in een warmtecabine, wat als comfortabel en aangenaam ervaren wordt. De warmte zorgt ervoor dat de spieren warm en soepel worden, waardoor de kans op pijn en blessures kleiner is. Dit maakt het ook uitermate geschikt voor ouderen met artrose of reumatische klachten. Trainen met de Miha Bodytec maakt snel sterker en dat merkt u direct in het dagelijks leven.
De Ozonzuurstoftherapie biedt ontspanning en een moment van rust. Desgewenst adviseren wij u ook over uw eetpatroon. Samen met u kijkt LaRiva naar uw mogelijkheden en wensen en wordt een programma op maat samengesteld.

Als het lichaam ouder wordt, kan het zijn dat het stijver wordt, strammer aanvoelt of dat bewegen pijn gaat doen. Samen met u kijken wij naar de mogelijkheden voor een vitalere oude dag.

Maak hier uw afspraak